Festival sladoleda 2021

Festival najomiljenije slastice uz pregršt zabave, radionica, animacija za djecu...

 

Najbolji provod na četvrtom Festivalu sladoleda u Njivicama, koji se održao prošlog vikenda, imali su najmlađi slatkoljupci. Cjelodnevni program bio je posvećen njima a za to vrijeme roditelji su mogli bezbrižno uživati u blagodatima obiteljskog turizma u Njivicama. Festival sladoleda kroz godine je postao sinonim za obiteljski turizam a u organizaciji s Aminess resortom, koji su podržali daljnji razvoj festivala, na području hotela Veya i kampa Atea organizirani su posebni programi i pogodnosti za turiste. Raznolike okuse najbolje ljetne poslastice osigurali su Ledo sladoledi i Gelati d'Oro dok su u hotelu Veya, pizzeriji Bukaleta i Cabana baru gosti mogli uživati u specijalnom jelovniku.

Radionice za djecu odvijale su se u jutarnjim satima, izrađivani su personalizirani sladoledi od kolaža i nakit od filcane vune, a za one malo hrabrije nije falilo sportskog sadržaja pa su se mnogi okušali u hodanju po trakama, izvođenju akrobacija i žongliranju.
Nakon odlično odrađenih radionica mališani su nagrađeni sladoledom i posebnim mađioničarskim programom.

Večernji program, koji je velikim djelom zbog epidemioloških mjera otkazan, mnogobrojnim vizualnim efektima zadivio je posjetioce Festivala, centar Njivica dva je dana zabljesnuo uz disko kuglu kod hotela Veya, light showu i prigodnu dekoraciju s šarenim trakicama i balonima.

Duž Ribarske obale postavljeno je nekoliko jedinstvenih photopointa koji su dodatno ukrasili mjesto u znaku Festivala čija je završnica obilježena igrama na štulama, uličnim zabavljačima i vatrenim nastupom dobrih vila koje su svojim akrobacijama s vatrom svečano zatvorile ovogodišnji Festival sladoleda uz istu želju svih posjetioca – da slijedeći, jubilarni peti po redu Festival sladoleda proslavimo u velikom stilu!


vrh stranice