Craft beer fest Omišalj pravom mali je pivski festival i nezaobilazan je dio ljetnih događanja na Otoku Krku.   " />

Craft beer fest Omišalj

Craft beer fest Omišalj pravom mali je pivski festival i nezaobilazan je dio ljetnih događanja na Otoku Krku.

 

Craft beer fest Omišalj postao je jedan od nezaobilaznih ljetnih događanja na Otoku Krku. Radi se o pravom malom pivskom festivalu koji se svake godine u kolovozu održava u Omišlju na prekrasnoj lokaciji, travnatom parku gradske plaže Jadran koja se nalazi u neposrednoj blizini hotelskog kompleksa.

Ambijent kao stvoren za ovakvu manifestaciju jer pivo i plaža u toploj ljetnoj noći idealno se ljube, a pravi pivoljubci dolaze na svoje. Festival svake godine okupi mnoge zaljubljenike u fina piva i dobru zabavu te je vrlo dobro prihvaćen među mještanima te domaćim, ali i stranim gostima.

Craft beer festival je i ove godine bio bogat gastronomskim sadržajima. Odmah moramo spomenuti i jednu značajnu vijest: između ostalih organskih, obrtnički proizvedenih craft piva na ovogodišnjem se festivalu predstavila i otočna, štoviše njivička mala pivovara i predstavila - Kijac first beer. Nositelji festivala bile su pivovare Hotch Potch i Mlinarica.

Publiku je u pivsku večer uveo riječki funky sastav Grapevine Babies, a delirij je nastupio kada su se na pozornici našli Zabranjeno pušenje. Manifestacija je okupila oko 1000 posjetitelja i zaljubljenika u dobru pivu, dobru glazbu i druženje.