Obitelj i djeca

Omišalj i Njivice su destinacije koje postaju sinonim za obiteljski turizam zbog svoje bogate ponude i sadržaja u kojima će se zabaviti djeca i obitelj. Izuzetno dobra lokacija, prirodne plaže, čisto plavo more, blaga klima, te ugostiteljski objekati s prihvatljivim cijenama, čine ih idealnim odredištem za posjetitelje s djecom.

Naših 8 najboljih preporuka za djecu i obitelj:


Plaža Njivice sa sportskim sadržajem

● Parkovi u Rosuljama, u Njivicama, u Omišlju

Festival sladoleda u Njivicama

● Sport & fun park Njivice

Jahanje konja, posjet domaćim životinjama

Špilja Biserujka

Polupodmornica

 

 

 

Plaža Njivice sa širokim sportskim sadržajem – trampolin i vodeni grad, aquapark na napuhavanje – nudi potpuni doživljaj zabave uz more. Za ljubitelje aktivnog odmora tu se nalazi Sport & Fun park Njivice s velikim izborom sportskih i zabavnih sadržaja na jednom mjestu – mini golf, bunggee trampolin, badminton, stolni tenis – koji će pružit vašoj obitelji nezaboravne zajedničke trenutke. Na plaži Jadran u Omišlju možete uživati u raznim sportskim aktivnostima u moru ili uz more, a kada poželite predahnuti od svih rekreacijskih sadržaja, rashladite se u beach barovima ispijajući hladne ljetne koktele.

Sklad prirode i turizma u parkovima koji se nalaze u Rosuljama, Njivicama i Omišlju, a koje obavija bujna mediteranska vegetacija, osigurat će svim posjetiteljima uživanje u zelenilu i bezbrižan odmor. Možete odabrati i šetnju duž Rajske ceste – šetnice okružene gustom borovom šumom i plažama – prema susjednom mjestu Malinska. Posjeta Špilji Biserujka, iznad Slivanjske uvale, jedna je od najuzbudljivijih prirodnih avantura. Ovaj krški fenomen i ljepotu kalcitnih ukrasa možete posjetiti pješačkom rutom iz Omišlja i Njivica uređenim stazama. Prolaz kroz špilju je siguran i dostupan svima – od djece do starijih osoba.

Za najmlađe su posebno zanimljivi jednodnevni izleti. Na raspolaganju su vožnje polupodmornicom koja polovično ostaje na morskoj površini, a drugom polovicom zaranja u ljepote jednog od najvećih akvarija na svijetu – Jadranskog mora. Ovo je plovilo idealna zabava za cijelu obitelj, a posebno za djecu, jer se na autentičan način mogu upoznati s podvodnim svijetom. Za one željne dodatne rekreacije, u neposrednoj blizini Njivica nude se jahačke ture s vodičima i profesionalnim jahačima za one sa i bez iskustva.

U Omišlju i Njivicama odmor je bezbrižan uz fantastičnu ponudu privatnog i hotelskog smještaja, kampova, te restorana i barova skrojenih po mjeri starijih i mlađih uzrasta. U mjestima se tijekom ljeta organiziraju kulturno-umjetnički programi i manifestacije kao što su tradicionalne ribarske fešte, koncerti i folklorni nastupi, te popularni Festival sladoleda u Njivicama. Zbog niza kreativnih radionica, animacija za djecu, mađioničara, uličnih akrobata, face-painting, večernjih koncerata te mnogobrojnih ukusnih sladoleda i slastica na Festival sladoleda preporučujemo dolazak cijele obitelji.
Mi želimo da djeca i obitelj iskuse zabavu, radost i zajedništvo uz duge šetnje, vožnje biciklom ili dane na plaži, okruženi prirodom i životinjama, a za to sve smo se pobrinuli prilikom osmišljavanja ponude u Omišlju i Njivicama. Jeste li spremni za obiteljski odmor iz snova? Čekamo vas!


vrh stranice