Obračun paušalne turističke članarine za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu

Ovime vas putem obavještavamo kako je od ponedjeljka 3. kolovoza 2020. unutar sustava eVisitor vidljiv obračun turističke članarine za 2020. za osobe koje pružaju ugostiteljske usluge smještaja u domaćinstvu i na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, sve u skladu s odredbama novog Zakona o članarinama u turističkim zajednicama (NN 52/19), Pravilnik o godišnjem paušalnom iznosu članarine za osobe koje pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu i o obrascima TZ za plaćanje članarine turističkoj zajednici (NN 14/20)  i Dopunama navedenog pravilnika (NN 88/20).

Podsjećamo kako je od 1. siječnja  2020. na snazi novi model obračuna turističke članarine za osobe koje pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu.

Isto tako napominjemo kako je obračun vidljiv samo obveznicima, a ne i turističkim zajednicama. Shodno navedenom u prilogu dostavljamo prikaz obavijesti vezano za predmetni obračun koji je vidljiv obveznicima plaćanja istog.

 

 

UPUTE ZA E VISITOR

1. Nakon što ste se ulogirali u sustav E visitor na početnoj stranici pod oznakom "Obavijesti TZ"

 

2. Pod oznakom "Obavijesti TZ" vidljivi su podaci za uplatu i iznos turističke članarine s dospijećem plaćanja u tri rate. Podatke je potrebno prepisati na uplatnicu ili platiti putem internet bankarstva.

 

 

Plativo je jednokratno do 31.07. ili u 3 rate s rokom dospijeća 31.07., 31.08., 30.09.

Uplaćuje se na:

        IBAN:    HR1110010051730127153

        Model: HR 67

        Poziv na broj: OIB iznajmljivača

        Primatelj: TZO Omišalj

        Opis plaćanja: Turistička članarina za 2021. godinu.

vrh stranice