Pravilno održavanje bazena

Zbog velikog interesa NZZJZ PGŽ ponavlja edukaciju za privatne iznajmljivače “Dane otvorenih vrata – Preporuke za pravilno održavanje bazena”, uz obveznu prethodnu prijavu!

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije 26. travnja 2023. u 16:00 i 18:00 ponovno će održati “Dane otvorenih vrata”, na kojima će se privatnim iznajmljivačima pružiti informacije i preporuke za pravilno održavanje bazena.

Edukacija će se održati u prostorijama ispred ulaza u glavnu zgradu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

S obzirom na zakonsku obvezu ispitivanja zdravstvene ispravnosti bazenskih voda u sklopu privatnih iznajmljivačkih jedinica, reguliranu Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te zdravstvenoj ispravnosti bazenskih kupališta (NN 59/20 i NN 89/22), NZZJZ PGŽ nastoji privatnim iznajmljivačima savjetodavnom podrškom podržati privatne iznajmljivače u ispunjenu zakonske obaveze u nadolazećoj sezoni.

Svi privatni iznajmljivači moći će saznati važne informacije o ispitivanju bazenskih voda u sklopu njihovih apartmana, soba, kuća za odmor i ostalih objekata za iznajmljivanje te će u sklopu ovog informativnog predavanja dobiti upute i informacije vezane uz procese i protokole provedbe ispitivanja.

Broj sudionika je ograničen, a za sudjelovanje je obavezna prethodna prijava putem prijavnog obrasca.

 

 Prijava na edukaciju 

 

vrh stranice