Vjenčanja na Mirinama

Fulfinum Mirine - Omišalj

Antički rimski grad Fulfinum smješten u uvali Sepen u današnje vrijeme svojim ostacima i tragovima fascinira lokalno stanovništvo, turiste i slučajne prolaznike. Zanimljive povijesne činjenice koje se vežu uz ovaj impozantan ranokršćanski kompleks u svakom pojedincu pobuđuju maštu i poštovanje minulim vremenima, a istovremeno postaje svojevrstan simbol dugovječnosti.

Organizacija različitih događanja i manifestacija popularizirali su lokaciju koja se pokazala kao idealnom u više segmenata. U Mirinama more ne može biti bliže nego što jest, a udaljenost naselja omogućava organizaciju glazbenih događanja bez opterećenja o glasnoći i trajanju. S druge strane, potraje li zabava u Mirinama do ranojutarnjih sati, u neposrednoj blizini s lakoćom se mogu pronaći hoteli, apartmani i druge vrste smještaja.
Omišalj i Njivice već su odavno ugledna turistička mjesta koja svojim ponudama znaju udovoljiti različitim ukusima i očekivanjima gostiju iz različitih dijelova svijeta. Zahvaljujući impresivnom arheološkom nalazištu i mogućnosti za organizaciju različitih događaja, ovaj kraj postaje popularan i na tržištu vjenčanja.

Mirine se kao lokacija za organizaciju vjenčanja prilagođavaju svačijem ukusu i zahtjevima. Kulturna baština, povijesni aspekti, tradicija ili samo blizina mora, neograničena proslava, prometna povezanost neke od prednosti i atributa ovog kompleksa.
Do sada je Agencija za organizaciju vjenčanja Wedding2book sa svojim klijentima realizirala različita stilska i sadržajna vjenčanja. Poput kameleona, Mirine u tragovima svog zdanja prilagođavaju se željama svakog para uz naglasak na onu najvažniju da im ljubav ostane dugovječna poput bedema ovog antičkog grada.


Ana Kola Udvardi, mag.ing.log.
ana@wedding2book.com
www.wedding2book.com
+385 91 218 56 67


vrh stranice