Testiranja na COVID-19 u Krku - dopunjena informacija

19.04.2021.

 

U nastavku prenosimo informacije epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, ispostave Krk, o mogućnosti PCR testiranja na COVID-19 u gradu Krku.

KRK

Uzimanje uzoraka vrši se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 9 sati, ispred Turističke ambulante Doma zdravlja u Krku na adresi Vinogradska 2b.

Od dana 7. travnja 2021. u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo na snagu stupaju nove cijene mikrobioloških pretraga koje se pružaju na zahtjev pravnih i fizičkih osoba.

Test na SARS-Cov-2 RT-PCR – jedinična cijena 490,00 kn
Brzi antigenski test na COVID-19 – jedinična cijena 150,00 kn
Prijevod nalaza na engleski jezik – jedinična cijena 125,00 kn
Navedene cijene ne primjenjuju se pri testiranju na uputnicu izdanu od strane liječnika.

Prije testiranja potrebno je ispuniti formular i navesti kontakt mail na koji se naknadno šalje rezultat testiranja. Rezultati testiranja su gotovi u roku od 48 sati.

Za testiranje nije potrebna prethodna najava, osim u slučaju grupa od 10 i više osoba koje je potrebno prethodno najaviti putem maila epidemiologija.krk@zzjzpgz.hr ili telefonom na +385 51 221 955.

 

BRZI ANTIGENSKI TESTOVI

provode se u ispostavi Doma zdravlja Primorske-goranske županije u Krku i ambulanti Vrbnik.
Svi zainteresirani mogu se javiti na mail rapidcovidtest@domzdravlja-pgz.hr u kojem moraju biti navedeni sljedeći podaci: ime i prezime, mjesto i adresa boravišta te broj telefona.
Po zaprimanju maila, djelatnici Doma zdravlja PGŽ u najkraćem mogućem roku kontaktirat će korisnika te će dogovoriti mjesto i termin testiranja.

Testiranje se obavlja od ponedjeljka do petka od 7,30 do 15,00 sati.

Nalazi testiranja dostupni su nakon 15 minuta.

Zahtjev je moguće poslati i direktno u Dom zdravlja Krk maja.malic@domzdravlja-pgz.hr ili ambulantu Vrbnik vukica.justic@domzdravlja-pgz.hr

vrh stranice