Poziv privatnim iznajmljivačima na prijavu za cijepljenje

ŽURNO POSTUPANJE - Poziv privatnim iznajmljivačima  na prijavu za cijepljenje

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske uputilo je dopis turističkim zajednicama kako bi prikupili podatke o zainteresiranim privatnim iznajmljivačima za cijepljenje. 

Sukladno uputi  Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, uskoro se planira provesti prioritetno cijepljenje privatnih iznajmljivača protiv bolesti Covid 19  (faza 3), imajući na umu kako je cjepivo trenutno najučinkovitije sredstvo u borbi sa pandemijom.

Turistička zajednica općine Omišalj će do petka 7. svibnja, do 16 sati prikupljati podatke te poziva sve privatne iznajmljivače zainteresirane za cijepljenje da do navedenog roka na email info@visit-omisalj-njivice.hr  dostave sljedeće podatke:

  1. IME I PREZIME (nositelj rješenja o kategorizaciji objekta)
  2. DATUM ROĐENJA
  3. OIB
  4. MBO (matični broj osiguranika HZZ)
  5. MJESTO GRAD/OPĆINA (prebivališta)
  6. POŠTANSKI BROJ
  7. BROJ MOBITELJA
  8. ADRESA E-POŠTE

 

 

 Iznajmljivači se mogu prijaviti i osobno u uredu TZ općine Omišalj, od ponedjeljka do najkasnije petka (07.05.) od 8 do 16 sati, Ribarska obala 10, 51512 Njivice.

Zaprimljene baze podataka dostaviti će se nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje

Termini cijepljena ovisiti će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

Spomenuto prioritetno cijepljenje odnosi se samo na privatne iznajmljivače.

Ostanimo svi zajedno zdravi  i odgovorni i osigurajmo našim gostima siguran boravak u našoj destinaciji!

LINK za prijavu: https://forms.gle/2GNxxRsg6pxb4NxY7

 

vrh stranice