Nove promotivne kampanje HTZ -a za promociju Hrvatske

U kreiranju platforme mogu sudjelovati iznajmljivači, vlasnici ugostiteljskih objekata, ugostiteljski djelatnici, djelatnici u agenciji, članovi turističke zajednice, stanovnici turističke destinacije i ostali akteri hrvatskog turizma.

„Kreirali smo on line platformu odnosno komunikacijski „prozor“ kojeg za vlastitu promociju mogu koristiti svi hrvatski turistički djelatnici. Kampanja je ponajviše usmjerena na naša bitna tržišta s kojih gosti, zbog situacije izazvane pandemijom korona virusa, neće tako brzo doputovati u Hrvatsku. Radi se o zemljama kao što su Velika Britanija, Skandinavske zemlje, Francuska, Italija, ali i dalekim tržištima poput Kine, SAD-a i Južne Koreje“, istaknuo je Staničić, pozvavši sve turističke dionike da se uključe u kampanju i pošalju svoj nezaboravni pogled iz Hrvatske.

 Za potrebe kampanje izrađena je posebna web stranica i Instagram profil na kojima se nalaze prelijepi „pogledi iz Hrvatske“. U kreiranju platforme mogu sudjelovati iznajmljivači, vlasnici ugostiteljskih objekata, ugostiteljski djelatnici, djelatnici u agenciji, članovi turističke zajednice, stanovnici turističke destinacije i ostali akteri hrvatskog turizma i to na način da pošalju fotografiju ili video za koji misle da će najbolje prenijeti ljepotu zbog koje gosti dolaze u njihovo mjesto, bilo da se radi o pogledu prema moru, zalasku sunca, livadi, trgu, ulici ili gradskom kutku.

 

 KAKO SUDJELOVATI?

Kako biste sudjelovali u projektu Enjoy the view fromCroatia (Uživaj u pogledu iz Hrvatske) i kako bismo vaš fotografski ili video uradak uvrstili na našu platformu, potrebno je da fotografiju ili videozapis pošaljete na e-adresu enjoytheview@htz.hr.

Ukoliko koristite Instagram, fotografiju / video možete poslati na profil enjoytheviewfromcroatia, koristiti #EnjoyTheViewFromCroatia ili spomenuti @enjoytheview_fromcroatia. Na Facebooku i Twitteru također možete podijeliti vašu fotografiju ili videozapis koristeći #EnjoyTheViewFromCroatia.

Pošaljite sliku ili video svojim gostima putem inbox booking servisa koji koristite, a u poruci napišite #EnjoyTheViewFromCroatia. Dodajte po želji privatnu poruku (primjer poruke: Nadamo se da ste dobro, odmor nam bez vas nije isti!) te u poruci podijelite i link na web stranicu https://croatia.hr/en-GB/travel-info/enjoy-the-view-from-croatia kako bi i oni mogli uživati u prizorima najljepših hrvatskih pogleda.

*Ako iza vaše fotografije / videa stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis.

„The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think“ nova je komunikacijska kampanja Hrvatske turističke zajednice koja se pokreće na tržištima u okruženju krajem ovog tjedna, odnosno početkom lipnja, na svim ključnim on line i off line komunikacijskim kanalima.

Svi detalji kampanje mogu se pronaći na stranici www.croatia.hr.

vrh stranice