Božićna priča u Omišlju i Njivicama

Omišalj i Njivice

 

Kraj godine obilježiti će prava Božićna priča smještena u Omišlju i Njivicama, gdje svako godišnje doba ima svoju posebnu priču. Raznoliki program podijeljen je na nekoliko tematskih lokacija koje su dobile novu, živahnu božićnu dekoraciju i rasvjetu a sve u duhu stvaranja jedinstvene božićne priče koja će svim posjetiocima dugo ostati u sjećanju.

Tradicionalno paljenje 1. Adventske svijeće održati će se u subotu, 27. studenog u centru Omišlja u 17.00 sati uz nastup crkvenog zbora, što je i simbolični početak adventskog programa u Omišlju koji se nastavlja isti dan. U 19.00 sati koncertom Matije Cveka & The Funkensteins benda ispred Društvenog doma Omišalj otvaramo sezonu klizanja!

 Unutrašnje klizalište u Društvenom domu Omišalj 2019. godine je s ponosom dobilo titulu prvog unutarnjeg klizališta na otoku Krku, čime nastavljamo podizati ljestvicu kvalitete i uvijek iznova ulažemo trud kako bi smo ispunili očekivanja naših posjetioca.

Od 27. studenog 2021. do 9. siječnja 2022. godine, klizati će se svakodnevno radnim danom od 17.00 do 20.00 sati, vikendom i za vrijeme dječjih praznika od 12.00 sati do 20.00 sati a cijena klizaljki ostala je ista – 20 kuna/sat. Bez obzira jeste li vješti na ledu ili tek početnik, svakako preporučamo da bar jednom isprobate klizanje, jer jedno je sigurno, odlično ćete se zabaviti.

Spomen park u Omišlju, u centru mjesta postaje adventski park uređen s puno pažnje i s prigodnom gastro adventskom ponudom u dvije adventske kućice. Tu će se dijeliti pokloni Djeda Božićnjaka, a petkom i vikendom do Badnjaka održavati će se zanimljivi koncertni programi uz Coffee shop bend, The Elephant in the room i Loose trio bend. Božićnu idilu upotpuniti će koncerti pjevačkog zbora „Josip Kaplan“ i koncert Marka Tolje.

U adventski program uključio se i kamp Omišalj, od 10. do 12. prosinca održati će se „Omijev adventski vikend“, adventski program uz Djeda Božićnjaka, DJ- a, s prigodnim blagdanskim okusima i primamljivom gastro ponudom za sve posjetioce i goste kampa Omišalj s pet zvjezdica, njihovu posebnu blagdansku ponudu mobilnih kućica možete provjeriti na www.campingomisalj.com

Čarobni svijet orašara, veliko božićno drvce, prigodno dekorirani photopointi te raskošna dekoracija uz tisuće lampica duž Ribarske obale u Njivicama, tik uz more, oduševiti će sve posjetioce u zimskoj šetnji Njivicama.
Božićni koncert Zbora AZFFZG Concordia discors održati će se ispred župne crkve u Njivicama a u Društvenom centru Kijac očekuje nas tradicionalni doček Sv. Nikole i podjela poklona te predstava za djecu „Božićna priča“ kazališne produkcije „Scena Gorica“.

Na vama je da sami ispričate svoju toplu božićnu priču! 

Sukladno svim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite RH!  

 

vrh stranice