Art & wine event by Mirna Sišul

POPUNJENO

Njivice, Placa 

29.03.2023.

Art & wine event by Mirna Sišul - TERMIN 29.3. SVA MJESTA POPUNJENA

Postoji likovna umjetnost, postoji i umjetnost stvaranja vrhunskih vina, a mi vam kroz 2023. godinu u Omišalj donosimo najbolje od oba svijeta: čak 8 privatnih Art & wine evenata by Mirna Sišul! Savršen je to spoj za sve kreativce i ljubitelje vrhunske kapljice, bez potrebnog predznanja, samo s jednim uvjetom - željom za maštanje, uživanje i nezaboravno druženje u opuštenoj, kreativnoj atmosferi.


S početkom u ožujku, do kraja godine na repertoaru su radionice slikanja i izrade nakita pod vodstvom poznate akademske umjetnice, uz degustaciju aperitiva i 3 vrste vrhunskih vina. Svaka od radionica traje do tri sata, tijekom kojih će Mirna uz neformalno, ugodno druženje sudionicima prenijeti zrnca mudrosti iz svog bogatog umjetničkog iskustva.
Rezultat? Vlastito umjetničko djelo, ali i pomicanje vlastitih granica i doživljaj koji otvara nove kreativne vidike.


Ovisno o radionici, u cijenu je uključeno platno veličine 30x30 cm, boje i kistovi, materijal za izradu nakita te vrhunska vina i rakije, uz slatke i slane zalogajčiće.

Prva u nizu radionica održat će se 29. ožujka, a sljedeći termini su 27. travnja, 31. svibnja, 20. lipnja, 21. rujna, 19. listopada, 16. studenog i 14. prosinca.


Zbog velikog interesa broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju na e-mail info@visit-omisalj-njivice.hr ili putem telefona, na 051/846-243. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

O umjetnici

Mirna Sišul je akademska slikarica koja je u posljednjih 23 godine djelovanja potpisala čak pedeset samostalnih izložbi diljem Hrvatske i Europe. Dobitnica je više desetaka nagrada za slikarstvo, a svojim djelima, koja se nalaze u mnogim javnim i privatnim zbirkama širom svijeta, spaja različite umjetničke forme - slikarstvo, uređenje interijera i modni dizajn. Poznata je po dojmljivom korištenju boja, uz glazbu kao nepresušno vrelo inspiracije u svim svojim radovima. Uz sve navedeno, radionice Mirne Sišul jedinstvena su prilika za kreativni doživljaj za pamćenje.


vrh stranice