Prijava vlasnika stanova i kuća na području Općine Omišalj

Pozivamo sve vlasnike stanova i kuća za odmor da poštuju odluke ograničenja i mjera zaštite od koronavirusa na otoku Krku. Molimo Vas da ovu odluku shvatite ozbiljno i u cilju dobrobiti cijelokupne zajednice pa i vas samih, prijavite svoje ukućane i sebe putem sustava E visitor.

Poštovani vlasnici vikend kuća i stanova za odmor!

U cilju prevencije širenja koronavirusa (SARS - CoV-2) i COVID-19 bolesti na području otoka Krka,na kordinaciji gradonačelnika i općinskih načelnika Otoka Krka donesena je odluka o evidentiranju turista na području otoka Krka i slanja informacije o istima nadležnom epidemiologu, radi daljnjeg postupanja. Vlasnici kuća za odmor obvezni su prijaviti se na području Općine Omišalj tokom cijele godine, a zakonom o turističkoj prisotjbi plaća se period glavne turističke sezone, od 15. lipnja do 15.rujna.

Ograničenja i mjere zaštite od koronavirusa na otoku Krku

UPUTE ZA PRIJAVU U SUSTAV E VISITOR

prijava-u-evistor-vikendasi.rtf

 

Slijedom razvoja događaja te potrebe za što odgovornijim ponašanjem svih građana, donijeli smo odluku o prilagođenom režimu rada za naredni period putem telefona i e - maila, bez primanja stranki.

Ukoliko nemate podatke za sustav E visitor:

Svoje osobne podatke, OIB  i vlasnički list možete, iznimo, skenirane u pdf formatu ili fotografirane, poslati na e - mail adresu info@visit-omisalj-njivice.hr.

Pri slanju e - maila, molimo da u e mailu napišete i osobnu izjavu u kojoj dopuštate Turističkoj zajednici Općine Omišalj otvaranje vašeg E visitor računa i korištenje vaših osobnih podataka za tu svrhu s elektroničkim potpisom odnosno vašim imenom i prezimenom.

Turistički ured TZO Omišalj na adresi Ribarska obala 10 radi od 8 do 15 sati, dostupni smo na telefonu 051/ 846 - 243

Ove su mjere poduzete s ciljem očuvanja zdravlja svih nas te s namjerom da doprinesemo da se ova situacija što prije normalizira i omogući nam nastavak rada.

Zahvaljujemo na razumijevanju i molimo vas da se pridržavate ovih uputa.

vrh stranice