Otvorenje kampa Omišalj

17.05.2018.

Samo otvaranje kampa Omišalj, vratiti će visoke brojke u noćenjima turista u Omišlju.

Kamp Omišalj odnosno bivši kamp Pušća, dobio je novi sjaj te će u organizaciji Općine Omišalj povodom Dana Općine Omišalj, Duhovskog utorka otvorenje kampa biti 26.05.2018.

Radovi u kampu Omišalj su u završnoj fazi, raskrčena je čitava površina, izvedena je cjelokupna nova infrastruktura te su izgrađeni i završeni objekti u kampu s potpuno novom koncepcijom i sadržajem.  Završeni su radovi hortikulturnog uređenja parcela te ostatka kampa s oko 18 000 tisuća sadnica drveća i mediteranskog bilja, uređuje se interijer objekata te se postavljaju mobilne kućice. Na ulazu u kamp izgrađen je novi objekt odnosno recepcija s dvije etaže od kojihće jedna biti korištena za potrebe prihvata gostiju i osoblja, a druga za potrebe održavanja.

Drastično je obogaćen i kapacitet kampa pa će se ubuduće gostima nuditi 120 mobilnih kućica te 180 parcela za kampere, šatore...

Mobilne kućice su veličine 34 m2, a u kombinaciji su dva modela - dvosobne (110 kućica) te one s tri spavaće sobe (10 kućica) opremljene s po dvije kupaonice, dnevnim boravakom i kuhinjom te terasom površine 25 m2. U sezoni 2018. mobilne kućice su pozicionirane tako da se 20 kućica smjestilo oko 3 manja bazena površine 70 m2 u kojima se gostima nudi nekoliko vodenih sadržaja.

Uz smještajne jedinice, najbitniji sadržaj svakog kampa su sanitarni čvorovi. Kamp “Omišalj” ima ukupno tri moderno uređena sanitarna čvora. Uz standardnu opremu, sadrže obiteljske kabine, veseli kutak prilagođen djeci, prostoriju za prematanje djece, prostor za pranje rublja opremljen strojevima i sušilicama za rublje, set za glačanje, dio za pranje posuđa opremljen perilicama posuđa, tuševe za pranje pasa...

Središnji objekt u kampu, što omogućava komunikaciju kroz kamp i sadržaje preko prohodnog krova, sastoji se od a la cart restorana/pizzerije, trgovine i pekare, prostorije za animaciju i dječjeg kluba, bazena, bara u bazenu s vodenim podom, dječjeg bazena s vodenom atrakcijom „clown“ i  prskalicama  te sunčalištem.  Bitće otvorena i dva beach bara što će se nalaziti uz šetnicu koja će se protezati cijelom dužinom između parcela i plaže.

Animacijski tim će se pobrinuti za cjelodnevne zabavne sadržaje za djecu i odrasle.  Kreativne i eko radionice, mini club i mini disco, uređene igraonice i dječja igrališta samo su dio ponude što će razveseljavati najmlađe goste, a oni stariji na raspolaganju će imati: zumbu, yogu, power walking, aqua aerobic... Od sportskih sadržaja na izboru su: mini teniski tereni i tereni za odbojku na pijesku, mini nogometno igralište, mini golf, golf pucalište, košarka, streljaštvo, šah, stolni tenis, windsurfing, ronjenje te razna sportska natjecanja.

vrh stranice