Novosti

Sve novosti  saznajte na jednom mjestu..

Kulturno nasljeđe otoka Krka

Dinamičnu povijest otoka Krka odredio je povoljan geografski položaj (sjecište trgovačkih putova), blaga klima, dovoljno obradive zemlje i znatan broj uzvisina za utvrđivanje naselja. Njegovi najraniji tragovi sežu u prapovijest. Iako još uvijek sustavno neistraženi, ostaci ove davne prošlosti pronađeni su na strateški pozicioniranim brežuljcima (oko crkve sv. Petra u Gabonjinu) i u špiljama otoka Krka.

Bookiranje izleta on line

Bez vožnje ili odlaska do prodajnog mjesta, bez čekanja u redu ili pregovaranja s prodavačima izleta po plažama, svi naši otočni gosti od svibnja će moći iz udobnosti svog apartmana, hotela ili vile bookirati sve doživljaje otoka Krka sa samo nekoliko klikova na svom mobitelu ili drugom uredjaju.

KReKo

„KreKo“ manifestacija već tradicionalno promiče zdravu društvenu okolinu, svijest o zaštiti životne sredine kod djece i odraslih te  potiče ekološke vrijednosti po kojima je otok Krk i inače prepoznatljiv.

Nova luka u Njivicama

U studenom su započeli radovi rekonstrukcije ribarske obale i luke otvorene za javni promet (faze B1 i A3). Radi se o najvećoj investiciji Primorsko-goranske županije u obalnom dijelu, kao i najvećoj pojedinačnoj investiciji u Njivicama, vrijednoj 18,5 milijuna kuna.
vrh stranice