Novi portal za promociju događanja otoka Krka

Turistička zajednica otoka Krka, u suradnji s turističkim zajednicama pokrenula je novi portal za promociju objedinjenih programa događanja na otoku Krku, uvođenjem In Destination sustava informiranja turista.

Portal Ala šu prilagođen je za prikaz na svim vrstama uređaja (telefoni, tableti), operativnim sustavima i modernim Internet preglednicima. Sastoji se od modula za prikaz podataka na web stranicama i djeljenje sadržaja na odabranim društvenim mrežama, te web servisa za razmjenu sadržaja sa zainteresiranim pružateljima informacija.

Zasad su izrađene dvije jezične verzije, hrvatska i engleska, sa željom za daljnjim proširenjem i na druge jezične varijante.

Na portalu, korisnici i posjetitelji, također mogu pročitati informacije o samoj destinaciji, otoku Krku, pogledati atraktivne fotografije, te dobiti osnovne podatke o svim turističkim zajednicama otoka.

Izrađen je i web servis koji omogućuje gospodarskim subjektima (hotelima, agencijama, iznajmljivačima i drugima) preuzimanje sadržaja kalendara, kako bi ga postavili na svoje stranice i na taj način osigurali kvalitetne informacije o događanjima na otoku.

Web portal www.ala-su.com napravljen je u suradnji s tvrtkama Digital Media j.d.o.o. i Multilink d.o.o. iz Rijeke.

Turistička zajednica otoka Krka, nakon zajedničke objave promotivnih materijala s kojima se otok uspješno promovira na turističkim sajmovima Europe, pa do tiska objedinjenih karata pješačkih i biciklističkih staza, koje turističke zajednice koriste u kreiranju programa outdoor aktivnosti u cilju produženja sezone i dodatne ponude, ovog proljeća pokrenut je i ovaj zajednički portal s objedinjenom promocijom svih događanja na otoku Krku.

vrh stranice