Bookiranje izleta on line

29.05.2017.

Bez vožnje ili odlaska do prodajnog mjesta, bez čekanja u redu ili pregovaranja s prodavačima izleta po plažama, svi naši otočni gosti od svibnja će moći iz udobnosti svog apartmana, hotela ili vile bookirati sve doživljaje otoka Krka sa samo nekoliko klikova na svom mobitelu ili drugom uređaju.

Na tradiciji organizacije izleta dugoj 25 godina, u svibnju ove godine web portal www.croatiaexcursions.com započinje s online bookingom izleta i autentičnih doživljaja otoka čime postaje prvi portal za online booking izleta na otoku Krku.

Croatiaexcursions.com nudi doživljaje otoka, njegove okolice i otočnih proizvoda isključivo u suradnji s lokalnim otočnim tvrtkama. Zajednički, tako lokalno povezani , kreiraju doživljaje za naše goste. Portal ima namjeru širiti se na nove i zanimljive lokalne doživljaje, stoga ukoliko imate zanimljivu ponudu, izlet ili doživljaj pozivaju vas na suradnju.

Domaćini svih vrsta smještaja na otoku imaju kroz ovaj portal jedinstvenu mogućnost da svojim gostima preporuče prekrasan doživljaj za vrijeme njihova boravka. I ne samo to, već im mogu osigurati taj doživljaj pod povoljnijim uvjetima ukoliko se jave portalu koji će njihovim gostima omogućiti booking s posebnim promokodom koji im omogućuje razne pogodnosti.

Zainteresirani domaćini se mogu javiti portalu i dogovoriti promokod te time, bez ikakvog troška, svojim gostima pokloniti dodanu vrijednost. Uporabom promotivnog koda prilikom bookinga moguće je gostima ponuditi pogodnosti kao vlastiti poklon! Domaćin time svojim gostima poklanja vrijedan doživljaj a zajedno sa ugodnim sjećanjima na doživljaj izleta kreira vjernost gosta i podiže kvalitetu svoje cjelokupne usluge.

Cilj portala je ponuditi brojne doživljaje, brodske, s mini busom ili busom, s vlastitim prijevozom, private ture i ture za male grupe. Portal se prije svega orjentira na individualnog gosta no agencija je u mogućnosti organizirati sve vrste doživljaja na otoku Krku bez obzira koliko je grupa velika.

Od ove godine u ponudi imaju i dva potpuno nova doživljaja koja se po prvi put organizirano prodaju na otoku Krku a to su KUŠANJE MASLINOVOG ULJA AUTENTIČNOM KRČKOM VEČEROM sa posjetom masliniku, uljari te kušanjem ulja i večerom na bazi maslinovog ulja sa autentičnim krčkim namirnicama kao što je krčka janjetina.

Drugi jedinstveni izlet iskreiran je za punu udobnost, sigurnost i doživljaj za naše goste i po prvi puta predstavlja vinarsku i kulturnu tradiciju Vrbnika na objedinjen način. Doživljaj pod nazivom VRBNIČKE VINSKE PRIČE uključuje prijevoz do Vrbnika i natrag za vase goste na adresu gdje god bili smješteni na otoku Krku. U Vrbniku kroz “wine a&walk”, organizirano je kušanje 9 vrsta izvrsnih i poznatih vina poznatih vrbničkih vinara: Ivan Katunar, Konoba Nada i Vinotel a uz odlična vina uključena je i autentična krčka večera te mini vodič i čaša za degustaciju.

Svi zainteresirani ponuditelji doživljaja ili domaćini mogu se javiti na sljedeći kontakt +00385 (0)99 33 7777 1 ili e-mailom na info@croatiaexcursions.com.

*Portalom upravlja “Zlatopružica”, obrt za usluge, Turistička agencija i trgovina, Punat

Detaljan opis izleta možete pogledati ovdje

KUŠANJE MASLINOVOG ULJA SA VEČEROM - ZLATO ZLATNOG OTOKA VRBNIČKE VINSKE PRIČE

vrh stranice